Resultat fra konkurrencen 2014

RSF fiskekonkurrence 2014 er vel overstået. Resultatet blev følgende:

  • Største havørred: 6,25kg og 79cm, fanget af Jørgen Frost
  • 2. største havørred: 6kg og 82cm, fanget af Martin Schack
  • 3. største havørred: 3,55kg og 67cm, fanget af Jan Nielsen
  • 4. største havørred: 1,75kg og 55cm, fanget af Jan Nielsen
  • Største laks: 4,95kg og 79cm, fanget af Ole Laursen
  • 2. største laks: 60cm, fanget af Bøje Sørensen
1 Jorgen Frost

Jørgen Frost med havørred på 6,25kg og 79cm

Formand Asger Brodde takker alle de ca 30 trofaste medlemmer der altid møder op til præmieoverrækkelser. Asger Brodde takker alle sponsorer for de meget flotte præmier til en værdi ialt af ca 10.000 kr. Ligeledes varm tak alle medhjælpere og bestyrelsen for deres arbejde op til og under fiskekonkurrencen 2014.

2 Martin Schack

Martin Schack med havørred på 6kg og 82cm

Vi ved ikke hvor mange medlemmer der har deltaget, idet vi ikke havde tilmelding til konkurrencen i år. Men der er observeret mange medlemmer ved vores fiskevande i weekenden. Flere mistede desværre pæne fisk, og der blev genudsat 2 laks.

3 Jan Nielsen

Jan Nielsen med havørred på 3,55kg og 67cm

I år blev der ikke fanget det store antal af fisk, men til gengæld store fisk. De tykkeste havørreder vejede 6.250 kg og ren 6 kg. fanget af henholdsvis Jørgen Frost og Martin Schack. Største laks havde en vægt på 4.950 kg. Til indvejning kom der ialt 4 havørreder og 2 laks. De trofaste fremmødte havde det hyggeligt både til morgenkaffen og til grillarrangementet.

4 Jan Nielsen

Jan Nielsen med havørred på 1,75kg og 55cm

De flittige medlemmer ved åen, melder om mange store laks og havørreder overalt i vores fiskevande. Så kom ud med snøren den sidste måned af fiskesæsonen. Det bliver vild godt!

Laks Ole Laursen

Ole Laursen med laks på 4,95kg og 79cm

Billeder fra præmieoverrækkelsen:

Søndag var der indlagt kastedemonstration ved åen. En varm tak til Lars Christian Bentsen fra FFFD, der både demonstrerede og fortalte os om fluefiskeri i åen, valg af line, kast og effektivt fiskeri.

Lars Chr Bentsen

Lars Christian Bentsen demonstrerer fluekast ved åen

Lars lagde specielt vægt på valg af line og skydehoved, samt budskabet om at have fluen i vandet det meste af tiden, frem for i luften hvor der jo ingen fisk er. Lars viste os hvor nemt det kan være, og gav os tips til at gøre fiskeriet mere effektivt og undgå at sidde fast i grøde. Vi er mange der skal ud og forsøge at gøre det mere enkelt og nemmere uden lange kast.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *